Cultuurschuur Kilder

Over Henk

Henk Kalfsterman is acteur, regisseur, schrijver, dichter en blindtekenaar. In 1941 te Eefde geboren, kreeg hij naast zijn zevenjarige toneelopleiding bij Ahrend en Teunke Hauer, de ouders van Rutger, een confectie opleiding bij het destijds bekende merk STURKA in Zutphen.

Hij vertrok op zijn 25ste naar Amsterdam en verkocht bij de toen grootste import- en agenturenfirma topmerken in de dames bovenkledingbranche. Vanaf januari 1985 werkte hij als zelfstandig agent en importeur van dameskleding uit Duitsland, Engeland en Denemarken. Sinds 1992 had hij zijn eigen niet-gesubsidieerd theater-in-huis te Linschoten. In 1996 stopte hij met kleding en werd beroepsacteur voor film- en t.v. producties. .

Nadat hij zijn monumentenpand inclusief theater had verkocht, vestigde hij zich met echtgenote in september 2016 op het Montferland in Kilder. Bij zijn werkzaamheden wordt hij ondersteund door zijn vrouw Anneke.

Communicatie

CURSUS COACHING SPREKERS, BEDRIJVEN & PERSONEEL

Succesvol  presenteren, communiceren en spreken in het openbaar. Een kleurrijke cursus om presentaties de juiste kleur te geven.
Pauzes inkleuren zijn net zo belangrijk als het gesproken woord. Het is als schilderen op een doek.

Essentieel voor verkoopadviseurs, die deze cursus volgen:

“Het juiste product aan de juiste klant” en “Verkoop producten die nooit terugkomen aan klanten die altijd terugkomen.”.

Voor kleine groepen van 5 tot 9 personen.

“Verhalen en Gedichten worden ook op locatie uitgevoerd als u thuis, in het bedrijf of verenigingsgebouw iets wilt organiseren.”