Cultuurschuur Kilder

Cultuurschuur

Omhelzing

THEATER OP MAAT

Feestje speciaal voor groepen tot 50 personen die iets te vieren hebben. U krijgt een theatervoorstelling die bij uw feestje past, met topartiesten. Deze bijzondere manier om uw jubileum, bedrijfs- en verenigingsuitstapje onvergetelijk te maken, heeft zich inmiddels bewezen.

In mijn Theater “De Wildeman” in Linschoten zijn gedurende 24 jaar talloze succesvolle avonden en middagen voorbij gekomen.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om uw wensen te bespreken.

Moet je luisteren

VERHALEN IN DE ACHTERHOEK

Verhalen op de zondagmiddag bij een gastvrij onthaal in een verrassende omgeving. Ook bij regenachtig weer houdt u droge voeten op 22 m hoogte tegen de helling van het Montferland. De beschutting van het bos vormt een fraai decor om er even helemaal uit te zijn.

Om het compleet te maken kan er tussen de mooie teksten door een fascinerende sopraanstem klinken, die in staat is regendruppels te vermengen met warme zonnestralen om de zondagmiddag te laten eindigen in een inspirerende regenboog.

Communicatie

CURSUS COACHING SPREKERS, BEDRIJVEN & PERSONEEL

Succesvol  presenteren, communiceren en spreken in het openbaar. Een kleurrijke cursus om presentaties de juiste kleur te geven.
Pauzes inkleuren zijn net zo belangrijk als het gesproken woord. Het is als schilderen op een doek.

Essentieel voor verkoopadviseurs, die deze cursus volgen:

“Het juiste product aan de juiste klant” en “Verkoop producten die nooit terugkomen aan klanten die altijd terugkomen.”.

Voor kleine groepen van 5 tot 9 personen.

De Verleiding

VRIENDEN OP DE FIETS

In de Cultuurschuur is er mogelijkheid te overnachten voor vrienden op de fiets. Fietsers die De Achterhoek ontdekken en Pieterpadlopers zijn welkom als “Vriend”, mits zij lid zijn van deze club.